2012. szeptember 25., kedd

Hétfő - Haladás és Változtatás ("Scrawny to Brawny" )

Haladás a gyakorlások terén, változtatás az étkezés terén.

Nagyon könnyedén mennek a gyakorlások, könnyedén tudom emelni az ismétlésszámokat és súlyokat, hála a Könnyű erő megközelítésnek. A korábbi Könnyű erő edzésemhez képest most nagyon visszavettem: nem csinálok plusz gimnasztikát, egyszerűen csak a kijelölt gyakorlatokat (amelyből 2 a gyengém) végzem el (na jó...... azért némi könnyed híd gyakorlás azért belefér). Nem pukkasztom ki magam, frissen hagyok abba minden edzést. Haladok.....

Étkezés terén változtatok, de nem sokat persze és azt is csak kipróbálás céljából, tanulni szeretnék belőle, meg hát nem leszek megijedve ha véletlenül feljön egy kis izom :) Egyszerűen fogom a "Scrawny to Brawny" megközelítést és azt fogom követni. Hogy mi is ez?

Lássuk csak: ahhoz, hogy tömeget növelj, meg kell változtass pár szokásodat. Általában azért szokták tudni az emberek, hogy min változtassanak, a baj ott szokott lenni, hogy egyszerre akarnak mindent, amit persze úgy sem tudnak betartani, aztán nem jönnek az eredmények és hagyják az egészet a fenébe.

A "Scrawny to Brawny"  megközelítés egyszerű, és könnyű betartani (ezzel jól illeszkedik a Könnyű erő programhoz): megad 10 szokást, amit be kell tarts ahhoz, hogy izmot építs, viszont csak annyit kér, ne egyszerre akard őket megcsinálni, hanem válassz ki egyet közülük és azt tartsd be 14 napig. (olyat válasz, amit 10-es skálán nézve 9-es biztossággal tudod, hogy be fogod tartani). Ha letelik a 14 nap, akkor válassz ki egy másikat is és tedd hozzá az előzőhöz, és azt is tarts be 14 napig. Egyszerű és logikus ez a megközelítés, kipróbálom.

Leírok pár szokást a 10-ből ide, ezeket már amúgy is betartom:
- Eddz 4-szer egy héten (persze ebbe sem kell beleugrani. Ha úgy érzed, hogy a 10-es skálán a 9-est csak heti 2 edzéssel tudod betartani, akkor eddz 2-szer, majd gondold át 14 nap múlva, hogy hozzá tudsz-e rakni még 1 napot, és így tovább)
- Legyen edzésnaplód
- Csinálj mobilitás munkát

- Amit hozzáteszek, mert be tudom tartani 14 napig: egyél halolajat és multivitamint (ez fog most menni)

És az edzés:
Este:
- PMF

- TGU (32) 1-1
- MP (28) 2*5-5
- Pistol (16) 2*4-4
- Húzódzkodás (28) 5
- Lendítés (24) 10/20 felosztás, 7/kör, 9 kör

- IC
- ZNWU
- SMR

Ez volt a 6. nap, 37 percig tartott

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.